
Рулети з лаваша
Чудове рішення ситуації, коли гості прийшли несподівано, це зробити смачну і швидку закуску, щоб було чим пригостити, поки готуються основні страви. Один з варіантів такої закуски - рулет з лаваша. Річ у тім, що такий рулет можна зробити, потім порізати на шматочки і так подавати. Робити його дуже швидко, а шматочків виходить досить багато. Тому вам вдасться нагодувати трохи ваших гостей, щоб вони не нудьгували. Або ж можна приготувати таку закуску собі на роботу - варіантів багато, а рецепт простий.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ifood Armenian Thin Pita 300g
1 листок
Lightly Salted Trout Fillet Slices in Oil
200 г.
Starokozavchiy Syr Plus Smoked Processed Sausage Cheese 50%
200 г.
Dill 70g
невеликий пучок
Auchan Green Onions Bundle 75g
невеликий пучок
Lemon
1 ст. л.
Kamis Black Pepper Pea Spices
Preparation steps
01
Змішати плавлений сир з дрібно нарізаним кропом, зеленою цибулею, соком і цедрою лимона. Форель нарізати тонкими пластинами.
02
Намастити лаваш вершковим сиром із зеленню. Розкласти по всій довжині пластини форелі, посипати перцем.
03
Згорнути в рулет, дати постояти при кімнатній температурі протягом 7-10 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)