
Овочевий мільфей
Пропонуємо вам чудову і швидку закуску, яка підійде до будь-якого гарніру і прикрасить ваш святковий або буденний стіл. Секрет у тому, що ця страва містить у собі всі корисні овочі, при цьому вона не калорійна і дуже смачна. Тут вам і кабачок, і буряк, і петрушка - всі необхідні вітаміни, мікроелементи і мінерали, яких так не вистачає восени і взимку. Чого тільки вартий буряк! Це чудове джерело вітаміну С. А кабачки містять в собі багато магнію, кальцію та йоду. Тому таку страву варто робити, поки не закінчився сезон овочів. Смачного!
Ingredients
Буряк
2 шт.
Кабачки
1 шт.
Авокадо
2 шт.
Петрушка
120 г
Вода
60 мл
Лимон
50 г
Сіль
за смаком
Кунжут
30 г
Preparation steps
01
Буряк середнього розміру відварити, охолодити, очистити і нарізати рівними тонкими кружечками.
02
Кабачок очистити і нарізати рівними тонкими шматочками.
03
У блендер покласти очищені авокадо, петрушку, сік лимона, сіль за смаком, трохи води, і перемолоти до стану однорідного крему.
04
Викласти в порційну тарілку кружечок буряку – промазати кремом, потім кружечок кабачка – промазати кремом. І так викладати стільки рівнів, скільки вам подобається.
05
Прикрасити зеленню і кунжутом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores