
Форель, смажена з мигдалем
Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати чудовий делікатес, від якого навіть найвимогливіші гурмани будуть у захваті. Форель, смажена з мигдалем - це дійсно щось з чимось. Взагалі смак форелі приголомшливий, а тут ще в мигдальних горішках. Мало того, що страва неймовірно смачна, так вона ще й дуже корисна. І перш за все корисна через вміст у форелі загальновідомої поліненасиченої кислоти омега-3, яка грає найважливішу роль в обміні речовин у людському організмі. Омега-3 міститься в усіх видах жирних морських риб, у тому числі в форелі. Споживання форелі показано при здоровому харчуванні. Також страви з форелі дуже корисно вживати вагітним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
350 г.
Almond
20 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
50 г.
Salt Egypt
2 г.
7 Flour 1kg
20 г.
Chong Soy Sauce 1l
за смаком
Preparation steps
01
Форель помити, очистити. Обваляти в суміші солі і борошна.
02
Смажити на розігрітій сковороді з соняшниковою олією з двох сторін 20 хвилин.
03
Мигдальні горіхи обсмажити на сковороді, з'єднати з соєвим соусом і полити рибу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)