
Террін із куркою і кедровими горіхами
Саме слово "террин" французького походження. У Франції таку страву ще часто називають "супник" . Особливість такої страви в тому, що подають її тонкими скибочками, у вигляді хлібців. Відповідно, і їдять їх з першими, гарячими стравами. Тому і бажано подавати терріни холодними. Вони досить дієтичні, тому ними можна сміливо замінити магазинні хлібці. Цибуля і часник роблять страву дуже ароматною, а курка - збагачує вас білком. Такі хлібці можна їсти навіть увечері просто так, без нічого. Можна брати шматочки з собою на роботу, щоб перекусити ними с чаем. Досить проста та універсальна страва на кожен день. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Minced
750 г.
Yeast-free Rye Bread 300g
225 г.
Auchan Fresh Red Basil 50g
100 г.
Parsley 70g
25 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Shelled Cedar Nuts
60 г.
Garlic
2 зубчика
Homemade Butter
15 г.
Bread Crumbs
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Хліб і зелень подрібнити, змішати з курячим фаршем.
02
Цибулю з часником дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії протягом 3 хвилин. Додати горіхи і готувати ще 2 хвилини.
03
Додати в суміш з фаршем яйце і зажарку з цибулі та горіхів. Перемішати.
04
Змастити форму вершковим маслом і присипати сухарями. Випікати в духовці при температурі 180°C 50 хвилин.
05
Готовий террін вийняти з духовки, злити сік і залишити в холодному місці на 6 годин. Подавати холодним.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores