
Свинина шарами
Звичним смаженим або тушкованим м'ясом зараз важко кого-небудь здивувати. Якщо хочете спробувати щось нове й оригінальне – різноманітьте своє меню і приготуйте свинину шарами. Соковита свиняча грудинка, запечена з пряними базиліком, кропом і часником, викличе безсумнівний захват у Ваших рідних. Секрет даного рецепту: важливо витримати під пресом приправлену свинину в холодильнику. Саме тоді грудинка змаринується у власному соку, а також у часнику, яким було попередньо натерте м'ясо, і стане неймовірно ароматною і соковитою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Brisket
1 кг.
Garlic
4 зубчики
Basil in Pot
1 пучок
Dill 70g
1 пучок
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Vegeta Natur Seasoning for Pork 20g
1 ч. л.
Salt Egypt
1/3 ч. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо посипати приправою, чорним перцем, посолити. Часник подавити на часникодавці і натерти ним м'ясо.
02
Покласти свинину в миску, накрити кришкою і поставити в холодильник на ніч. Фольгу змастити маслом. Розкласти на фользі половину пучків базиліка та кропу.
03
Зверху викласти м'ясо, а на м'ясо - базилік і кріп.
04
Зверху закрити фольгою. Запікати при 200°C 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)