Рисова каша з гарбузом і яблуками - Image

Рисова каша з гарбузом і яблуками

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Коли кулінарна фантазія починає підводити, не шукайте занадто складні рецепти з дорогих делікатесів. Адже вміло скомпонувавши найзвичайніші й доступні продукти, можна одержати вишукану неповторну страву. І ось Вам на допомогу рецепт корисного, поживного і смачного сніданку для Вас і Ваших дітей – молочна рисова каша з гарбузом, яблуками і медом. Така страва – гідний приклад того, як звичайна крупа вигідно перетворилася за рахунок грамотного додавання потрібних інгредієнтів. Всього два простих компонента – і рис, що приївся, розкривається по-новому, набуваючи пікантний кисло-солодкий смак. Рекомендуємо додати в гарнір родзинки, попередньо ошпарені окропом, і будь-які сухофрукти на Ваш смак.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

125 г

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 л

Hokkaido Pumpkin

250 г

Johnprince Apple 70+

1 шт.

Litniy Med Honey 750g

1 ст. л.

Preparation steps

01

Гарбуз очистити, нарізати кубиками.

02

Гарбуз залити водою, варити до готовності й частину подрібнити блендером.

03

Рис промити під струменем холодної води.

04

У воду, в якій варився гарбуз, додати молоко і варити рис 30 хвилин.

05

Яблука очистити і нарізати шматочками.

06

У напівготовий рис додати перетертий гарбуз. Перемішати, додати мед, шматочки яблук і гарбузу, вимкнути вогонь і залишити на 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min