
Свинина в томатному соусі
У рейтингу по легкозасвоюваності свинина поступається тільки баранині. Крім того вона - один із самих легких в приготуванні видів м'яса. Тому свинина дуже затребувана в кулінарії і широко використовується в національних кухнях по всьому світу. Ви любите страви зі свинини і шукаєте новий рецептик для її приготування? Варіантів приготування цього виду м'яса так багато, що можна не повторюватися в приготуванні страв зі свинини дуже довго. Хіба тільки домашні попросять Вас приготувати страву, що особливо полюбилася, "на біс". Свинина в томатному соусі - ще один рецепт у Вашу колекцію страв зі свинини. Страва дуже проста, але від цього не менш смачна.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rocheblin Sun-Dried Mountain Pork Fillet
500 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Garlic
1 зубчик
Salt Egypt
1 ч. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Dill 70g
4 гілочки
Onion
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
1 ст. л.
Preparation steps
01
Цибулю подрібнити і підсмажити на оливковій олії.
02
Додати нарізане шматочками м'ясо, трохи води і перемішати. Тушкувати м'ясо до готовності.
03
Додати томатну пасту до м'яса і добре перемішати. Тушкувати 7 хвилин.
04
Додати до м'яса подрібнений часник, сіль, перець, кріп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)