
Пьянті
Пьянті - це страва, яка представляє собою запечену яловичину в сметані і яловичому бульйоні. Для приготування страви краще вибрати грудинку. Найціннішою частиною яловичої грудинки є її ядро, де присутній жировий прошарок, а також грудинная кісточка. Страви з ядра грудинки виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Страви, приготовані з яловичої грудинки найчастіше подають разом з гарнірами: відварні, смажені і тушковані блюда з овочів, грибів, круп'яних і макаронних виробів. Пьянті разом з гарніром подаються гарячими, так як остигле блюдо втрачає і в смаку, і в консистенції.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Homemade Butter
2 ст.л.
Top Grade Wheat Flour
1 ч. л.
KhMZ Sour Cream 20%
100 мл.
Food Studio Beef Broth 500ml
100 мл.
Garlic
7 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину нарізати шматочками по 50 г. Обсмажити м'ясо на сковороді в олії, влити сметану, тушкувати до готовності.
02
Борошно трохи підсмажити в окремій сковороді, розбавити бульйоном.
03
Влити борошняну суміш в сковороду з м'ясом. Варити протягом 8-10 хвилин постійно помішуючи. Додати сіль за смаком, а також подрібнений часник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)