Перемячи  - Image

Перемячи

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Перемячі-це улюблена багатьма страва. Прийшла вона до нас з татарської кухні. У нас вона є не вельми популярна, але в татарських сім'ях немає господині, яка б не вміла готувати перемячі. Потрібно віддати належне, що ці повітряні, дріжджові пиріжки просто тануть у роті. Вони здатні спокусити навіть самого норовистого противника дріжджового тіста, причому смаженого в маслі. Адже тільки уявіть, як це ніжне тісто, м'яке, повітряне, соковите, тому що смажене на соняшниковій олії, торкається ваших губ і тане, тане, тане. Ви відкушує це тісто, просочене всередині м'ясним соком, а потім кусаєте м'ясо і злітаєте від задоволення.

Ingredients

Молоко

300 мл.

Маргарин (або вершкове масло)

40 г.

Сіль

1-2 ч.л.

Борошно пшеничне

500 г.

Дріжджі (сухі)

1,5 ч.л.

Олія рослинна

400-500 мл.

М'ясо

600 г.

Перець чорний мелений

За смаком

Вода (для начинки)

50-70 мл.

Цибуля

3 шт.

Цукор

3/4 ст.л.

Preparation steps

01

Молоко підігріти. Маргарин (масло) розтопити. Борошно просіяти. Налити молоко, рослинну олію (1 ст. л.), маргарин (масло), цукор, сіль (1 ч. л.), борошно, дріжджі. Замісити тісто.

02

М'ясо і  цибулю пропустити через м'ясорубку, додати сіль, перець і воду, добре перемішати.

03

З тіста сформувати товстий джгут. Порізати на 16-18 частин.

04

Руками сформувати коржі. У центр коржів покласти начинку. Зібрати края в збірку, залишити в центрі отвір, діаметром 1-1,5 см.

05

У сковороді розігріти олію (олії багато). Перемячі покласти отвором вниз. Смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки.

06

Потім перевернути столовою ложкою, в отвір влити гарячу олію, в якій смажаться перемячі, так само смажити до рум'яної скоринки. Смачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 min

Перемячи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua