Легка печеня з грибами - Image

Легка печеня з грибами

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Печеня - це звична страва російської кухні. Сам процес готування страви нескладний, тому зробити його може навіть початківець-кулінар. Ця страва відмінно підійде для домашнього обіду і вечері. Воно виходить досить поживною і повноцінною стравою, яка точно не залишить голодними вас і ваших рідних. Картопля з грибами - це завжди смачне поєднання, яке подобається багатьом. Аромат часнику полонить кожного, хто тільки присяде за стіл, а смак страви закохає в печеню всіх, хто спробує творіння господині. Після такого обіду ви будете відчувати ситість і задоволення, пообідавши такою чудовою стравою.

Ingredients

Печериці

400 г.

Картопля

550 г.

Морква

80 г.

Часник

4 зуб.

Сметана

60 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Гриби помити, розрізати на 4-8 частин. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці або нарізати скибочками. Духовку розігріти до 180°C градусів.

02

Часник очистити від лушпиння і подрібнити. У форму для запікання викласти всі інгредієнти, додати сіль, перець, за бажанням трохи рослинної олії. Поставити форму в духовку і запікати близько 40-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Легка печеня з грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua