
Локшина з креветками в кокосовому молоці
Друга страва з локшини з креветками тушкованої в кокосовому молоці готується дуже швидко і просто. Креветки бажано брати крупніші і потрібно купувати тільки сирі, ні в якому разі не червоні - варені, інакше вони будуть гумові. Масло краще брати арахісове, але якщо немає, то підійде будь-яке. Важлива порада: якщо не знайшли кокосове молоко, то можна взяти звичайне молоко і кокосову стружку і замочити її на ніч в молоці, на ранок не відрізниш від справжнього кокосового молока. Перед подачею на стіл блюдо прикрашають листочками селери і кінзою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
20 шт.
Suree Coconut Milk 165ml
200 мл.
Hot Pepper
1 шт.
Garlic
1 зубчик
Aroy-D Fish Sauce 200ml
1 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ч. л.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
1 ст. л.
Lemon
1 шт.
Chumak Noodles Pasta 700g
400 г.
Cilantro 70g
за смаком
Snickers Creamy Peanut Butter Ice Cream 39g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Креветки очистити, залишивши при цьому голови і кінчики хвоста. Так соус буде більш насиченим.
02
Гострий перець очистити від насіння і мембран, промити й нарізати. Часник подрібнити.
03
Розігріти арахісове масло. Обсмажити часник, влити рибний і соєвий соуси, готувати ще півхвилини, після чого додати вино. Через 2 хвилини влити кокосове молоко. Готувати 10 хвилин, після чого додати цедру лимона і чилі. Додати креветки і готувати ще 2 хвилини.
04
Локшину відварити, перемішати з приготованим соусом і влити сік 1 лимона. При подачі посипати зеленню кінзи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores