
Курка-чкмерулі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken-Pineapple Pizza
1 шт.
Garlic
5-7 зуб.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
5 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Курку помити, обробити, обрізавши все зайве. Розпластати уздовж хребта. За допомогою молоточка акуратно відбити, щоб курочка прийняла більш пласку форму.
02
Намазати її з усіх боків спеціями, сіллю. Дати курці полежати під цими спеціями 30 хвилин. На сковороду налити олію, розігріти її, викласти курочку. Обов'язково накрити важкою кришкою або покласти на звичайну кришку щось важке. Смажити курочку на одній стороні хвилин 15 до красивої рум'яної скоринки. Потім перевернути і смажити 15 хвилин з другого боку до красивої рум'яної скоринки. Курочка повинна бути майже готова.
03
Майже готову обсмажену курочку витягнути з сковороди і укласти на дошку. Розрізати на порційні шматочки. Готові шматочки укласти у форму.
04
Для соусу в сковорідку додати вершкове масло і весь вичавлений за допомогою часничниці часник. Обсмажити до легкої рум'яності на невеликому вогні. Можна трохи посолити. Потім додати молоко, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити пару хвилин до легкого загустіння соусу.
05
Отриманим соусом залити шматочки курочки. Курку відправити в духовку.
06
Духовку потрібно заздалегідь розігріти до 200°С і поставити запікатися. Тримати чкмерулі в духовці 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)