
Куряче рагу з карі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 кг.
Beetroot
500 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Shallots 250g
4 шт.
Garlic
6 зубчиків
Cherry Tomato
200 г.
Parsley 70g
20 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Carmencita Curry 40g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
200 мл.
Preparation steps
01
Курку розрізати на шматочки.
02
Розігріти вершкове і оливкове масло, насипати карі.
03
Обсмажити на сильному вогні шматочки курки до скоринки.
04
Дрібно нарізати гриби, цибулю і буряк. Коли курка обсмажилася, додати до неї цибулю і гриби, обсмажити 3 хвилини.
05
Додати буряк до курки і тушкувати 5 хвилин.
06
Додати нарізані скибочками помідори і дрібно нарізаний часник, тушкувати 5 хвилин.
07
Влити бульйон, тушкувати 5 хвилин.
08
Влити вершки, потримати 3 хвилини на вогні. Прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)