
Куряче філе, мариноване у вершках
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл
Cykoria Breadcrumbs 200g
100 г
Sesame
2 ст.л
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Філе промийте і наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.
02
Викладіть філе в глибоку миску, залийте вершками і покладіть в холодильник маринуватися на 3-4 години.
03
На широку тарілку висипте панірувальні сухарі, при бажанні додайте кунжут або спеції за смаком і перемішайте.
04
У сковороді разігрійте рослинну олію.
05
Шматочки замаринованого філе обваляйте у сухарях і потім обсмажте в олії з двох боків до готовності (приблизно 7 хвилин) спочатку на сильному вогні до утворення скоринки, потім трохи зменшивши вогонь.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)