
Курка з шафраном та фісташками
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 г.
Onion
2 шт.
Ginger
20 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Kotanyi Natural Saffron 12g
за смаком
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
2 шт.
Pistachio Kernels Not Roasted Salted
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Стегенця розрубати на стегна і ніжки. Цибулю крупно нарізати. Імбир натерти на дрібній тертці. Шафран залити окропом (50 г.) і дати настоятися протягом двох-трьох хвилин.
02
У глибокій мисці замаринувати куряче м'ясо з настоєм шафрану, лимонним соком, оливковою олією, тертим імбиром, корицею і паприкою. Перемішати м'ясо як слід.
03
Посолити, приправити чорним перцем, перемішати ще раз і дати промаринуватися 30 хвилин.
04
Курку з усіма овочами і маринадами перекласти на деко, рівномірно розподіливши по його площі. Вичавлені лимони можна відправити разом з усім іншим на деко.
05
Деко поставити в духовку, розігріту до 200°C, на 35 хвилин.
06
Розтерти в ступці зелені фісташки до стану дрібної крихти. Дістати м'ясо, посипати фісташковими крихтами, потримати в духовці ще 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)