
Картопляний пудинг
У нас в країні пудинг асоціюється з легким повітряним десертом. Проте в Англії, де і було придумано цю страву, його роблять з самих різних інгредієнтів. Спочатку пудинг збирали із залишків їжі. Найчастіше він нагадував звичайну запіканку з м'яса або картоплі. Вже набагато пізніше англійці стали готувати солодкий варіант страви. У нього додавалися горіхи, чорнослив, цукати, яйця, джем, шоколад. Картопляний пудинг, згідно з його назвою, готується на основі картоплі. Ця страва підійде, як для щоденного харчування, так і для святкового столу. Калорійність картопляного пудингу складає всього лише 139 ккал.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
350 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Homemade Butter
10 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Bread Crumbs
30 г.
KhMZ Sour Cream 20%
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити, промити, відварити в підсоленій воді. Рідину злити, картоплю подрібнити в гарячому вигляді в блендері. Остудити.
02
У картопляне пюре додати вершки і яєчні жовтки. Перемішати. Збити окремо яєчні білки, після додати їх у картопляне пюре.
03
Форму для випікання змастити маслом, присипати сухарями, викласти картопляну масу.
04
Поставити в духовку на 20-25 хвилин, випікати при температурі 180°C. Подавати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)