
Хек, запечений з овочами в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
1 шт.
Carrots
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Fried Hake
1000 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Eco Marjoram
за смаком
Preparation steps
01
Рибу повністю розморозити. Відрізати плавники і випатрати. Очищені тушки хека промити прохолодною водою і нарізати невеликими шматочками, побризкати соком лимона, обваляти в солі і майорані. Накрити плівкою і поставити в холодильник.
02
На дно чаші мультиварки налити оливкової олії. Цибулю очистити, нарізати кубиками.
03
Викласти на цибульну подушку підготовлену рибу. Поставити чашу в мультиварку. Закрити кришку. Включити режим приготування «Випічка». Встановити час 40 хвилин. Включити «Старт».
04
Тим часом моркву подрібнити на крупній тертці.
05
Приготувати соус: зробити з помідорів та солодкого перецю пюре, перемішати. Додати сіль, цукор, майоран. Закип'ятити на повільному вогні протягом 10 хвилин.
06
Викласти моркву на рибу.
07
Зверху залити соусом. Закрити кришку. Включити режим приготування «Тушкування». Встановити час 40 хвилин. Включити «Старт». Потім включити режим «Випічка» ще на 20 хвилин.
08
Акуратно вийняти чашу з мультиварки і перекласти готову рибу в керамічний посуд. Накрити кришкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)