
Яловича печінка з морквою і апельсином
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hame Beef with Liver Puree 100g
750 г.
Orange
1 шт.
Onion
1 шт.
Carrots
400 г.
Masandra Xeres white strong wine 17% 0.75l
60 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
7 Flour 1kg
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Печінку промити, звільнити її від плівок і судин, нарізати продовгуватими шматочками, приблизно 1 см. завтовшки.
02
Цибулю дрібно нарізати.
03
Моркву натерти на крупній тертці.
04
Зняти цедру з апельсина. Вичавити сік.
05
Цедру злегка обсмажити на розжареній олії, додати в олію цибулю, обсмажувати до золотистого кольору. До обсмаженої цибулі додати моркву, помішуючи, готувати, поки морква не стане м'якою і не віддасть свій колір цибулі, додати сіль і цукор.
06
Влити апельсиновий сік, перемішати і зняти з вогню.
07
Шматки печінки панірувати в борошні. На іншій сковороді обсмажити на сильному вогні печінку дуже недовго, не більше 2-3 хвилин, до рум'яної скоринки.
08
Посолити, влити херес, трохи випарити. Потім викласти поверх печінки морквяний гарнір разом із соком, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 10-12 хвилин. В кінці вогонь погасити і залишити на плиті на 7-10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)