Форель на пару з часниковим маслом - Image

Форель на пару з часниковим маслом

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Риба сама по собі є популярним і корисним продуктом, але саме форель є фаворитом серед рибної різноманітності. Тому цей продукт дуже широко і з великим задоволенням використовують в кулінарії усі господині. Поліпшити смак і аромат рибному делікатесу допомагають прянощі, куди ж без оригінальності?! Звичайно, щоб обід вийшов ситнішим, можна приготувати гарнір у вигляді картопляного пюре. Класична страва картоплі з рибою не зашкодить урізноманітити пікантним доповненням - помідорами-черрі. А перетворити звичайний смак пюре зможе смажене листя розмарину. Смачно, просто та оригінально, спробуйте самі!

Ingredients for the recipe

Live Trout
299.00 - 306.00

Live Trout

per 1 kg

Ingredients

Live Trout

1 шт.

Homemade Butter

100 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

60 мл.

Garlic

1 шт.

Parsley 70g

пучок

Thyme, pc

3 шт.

Rosemary

3 шт.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Попередньо очищену рибу, натерти сіллю і перцем. У форель покласти гілочку розмарину і відправити до пароварки на 30 хвилин.

02

Налити в сковорідку оливкову олію (достатньо 60 мл.) і розігріти. Покласти в неї розмарин на 3 хвилини. Потім промокнути пряну траву серветкою і покласти на тарілку.

03

Перейти до наступного етапу - приготування часникового масла. Для цього: часник, очищений від лушпиння дрібно порізати і розтопити на маленькому вогні разом із вершковим маслом. Часник повинен вийти золотистого кольору, але ні в якому разі не дати йому підгоріти. У розтоплене масло додати дрібно нарізану петрушку і чебрець. Потім все посолити, поперчити і перемішати.

04

Готову рибу викласти на тарілку і полити отриманним часниковим маслом. Прикрасити зеленню, або пряними травами, за бажанням.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h