
Риба з м'ятою і помідорами чері
Чи знаєте ви, що дотримуючись дієти можна дуже смачно харчуватися? З такою стравою це можливо. Та ще й, крім схуднення, ви отримуєте море корисних речовин і вітамінів, адже під час запікання вони зберігаються в більшій кількості, ніж під час обсмажування на сковороді. Риба з хрусткою скоринкою, запечена з м'ятою і трохи солодкими маленькими помідорами чері можна назвати класичною дієтичною стравою. Залежно від виду і жирності риби, в 100 грамах міститься всього від 65 до 90 калорій. За бажанням, подавати рибу можна з гарніром, а саме рисом або запеченими овочами (брокколі, цвітна капуста, морква, молода картопля тощо).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
700 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
300 г.
Lemon
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Fresh Mint Bundle 50g
20 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рибу помити, очистити від луски, розрізати і видалити нутрощі. Помити, просушити паперовим рушником. Помідори помити, половину з них розрізати на половинки. Лимон помити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 200°C.
02
М'яту помити, просушити і розібрати на листочки. На рибі зробити косі надрізи. Укласти на деко рибу, в надрізи вкласти лимон, зверху листочки м'яти, в середину риби покласти половинки помідорів, сіль і перець. Збризнути рибу оливковою олією і поставити в духовку. Запікати 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores