Енчіладас з куркою - Image

Енчіладас з куркою

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Останнім часом мексиканська кухня стає вельми популярною. Принцип традиційних страв мексиканської кухні такий: гостра начинка з м'яса і овочів загортається в тортілью - корж з кукурудзяного борошна. Відрізняється лише форма подачі. Наприклад, начинка, загорнута в тортілью - це бурітто. Якщо цю ж начинку просто розмістити на кукурудзяному коржі, не загортаючи, то вийде вже фахітос. А якщо бурітто запекти в духовці з соусом, перед нами - енчіладас. Начинка для тортільи може бути найрізноманітнішою: м'ясний фарш, овочі, гриби. Якщо кукурудзяного коржа немає, його легко можна приготувати самим або замінити тонким вірменським лавашом.

Ingredients for the recipe

Onion
13.89 - 19.99

Onion

per 1 kg

Ingredients

Onion

1 шт.

Garlic

4 зубчика

Red Chili Pepper

2 шт.

Hurman Peeled Tomatoes in Their Own Juice 320g

400 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

80 мл.

Salt Egypt

1,5 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Chicken Minced

800 г.

Oregano in Pot 200g

за смаком

Cilantro 70g

за смаком

Armando Cheddar Cheese

300 г.

Eco Ground Coriander

100 г.

Dijo Multigrain Tortilla 250g

5 шт.

Preparation steps

01

Для приготування соусу почистити цибулю і часник, з перцю чилі вийняти все насіння і все це дрібно покришити.

02

У сковороді на середньому вогні розігріти олію і обсмажити цибулю, часник, перець чилі 5 хвилин при постійному помішуванні. Потім влити консервовані помідори, додати сіль, цукор, чорний перець за смаком і все це тушкувати при постійному помішуванні ще 5-7 хвилин. Соус готовий.

03

В іншій сковороді на сильному вогні на соняшниковій олії обсмажити курячий фарш 10-15 хвилин, поки вся рідина з фаршу повністю не випариться. Коли фарш почне підрум'янюватися, засипати сіль за смаком, орегано, коріандр. Обсмажити фарш ще 5 хвилин.

04

Потерти на велику тертку сир і нарізати кінзу. Перемішати сир і кінзу.

05

У форму для запікання вилити половину соусу. Тортільї злегка розігріти в мікрохвильовій печі, щоб вони стали еластичнішими. На одну половину коржа викласти 2-3 ст. ложки фаршу, посипати тертим сиром і присипати порізаної кінзою. Акуратно згорнути тортілью в трубочку і викласти на соус швом вниз. І так 5 разів (чи скільки поміститься трубочок).

06

Коли всі рулетики будуть у формі, залити їх зверху соусом, який залишився і посипати сиром і кінзою.

07

Помістити форму в попередньо розігріту духовку і випікати 20 хвилин при температурі 150°C, поки сир повністю не розплавиться.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min