
Гречані котлети
Виявляється, смачні і соковиті котлетки можна приготувати не тільки з м'ясного фаршу. Головним інгредієнтом пропонованих котлет є корисна універсальна крупа – гречка. Вони не містять молока, яєць і навіть борошна, тому стравою вдосталь можуть насолодитися вегетаріанці. За зовнішнім виглядом котлети з гречки практично неможливо відрізнити від м'ясних котлет. І найголовніше: щоб приготувати таку страву, Вам не потрібно багато часу і дорогі інгредієнти. Не дивлячись на легкість і простоту рецепта, вони виходять дуже смачними як холодні, так і гарячі. Ці дієтичні котлетки можна подати до будь-якого гарніру або в якості самостійної страви, поливши їх грибним соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Buckwheat
100 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
150 г.
Packed Onion from 3kg
60 г.
Fresh Greens Mix 100g
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гречану крупу відварити в підсоленій воді до готовності. Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити.
02
Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обсмажити до золотистого кольору. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Мокрими руками сформувати котлети і обсмажити на олії по кілька хвилин з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores