Яблука фаршировані - Image

Яблука фаршировані

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Наливні яблучка, мабуть, найкраще, що може подарувати нам рання золота осінь. Фрукт воістину унікальний: він смачний і соковитий, кислий і солодкий, корисний і просто улюблений. Зараз, напевно, важко уявити собі куточок на нашій планеті, де б не пробували цей популярний азіатський плід – яблучна «епідемія» переможно крокує по Землі. Вашій увазі черговий рецепт на яблучну тему. Фаршировані яблучка в запеченому вигляді, на щастя, не втрачають свої цінні вітаміни і мікроелементи. Готувати їх легко і захоплююче, а головне – їх не потрібно чистити від шкірки і нарізати. Ефектний вигляд наших фруктових «горщиків» підкріплено щедрою божественною начинкою із сухофруктів, горішків і пряної кориці.

Ingredients

Яблука

150 г.

Курага

20 г.

Родзинки

20 г.

Мигдаль

20 г.

Цукор

10 г.

Кориця

3 г.

Preparation steps

01

Яблука помити, видалити серцевину. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою. Курагу промити й нарізати шматочками. Горіхи крупно нарізати.

02

Нафарширувати яблука сухофруктами, посипати цукром і корицею. Духовку розігріти до 180°C. Поставити яблука в духовку і запікати 20-30 хвилин, в залежності від твердості яблук.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Яблука фаршировані – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua