
Айва у ванільному сиропі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Akvulya Still Water 2l
500 мл.
Lemon
1 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Mriya Black Pepper Peas 20g
10 г.
Preparation steps
01
У каструлю покласти ваніль, перець, цукор, цедру лимона і воду. Варити на середньому вогні і помішувати, поки цукор не розчиниться, потім знизити вогонь і варити 5 хвилин.
02
За цей час помити айву, очистити, видалити серцевину і розрізати на четвертинки. Опустити кожну четвертинку в сироп, щоб він повністю її накрив. Накрити каструлю кришкою і варити близько 30 хвилин на маленькому вогні.
03
Викласти айву в миску, а сироп продовжувати уварювати близько 10 хвилин. Об'єм сиропу має зменшитися на третину. Влити сироп до айви і дуже обережно перемішати. Викласти айву в креманки або склянки і, за бажанням, охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)