Повидло сливове - Image

Повидло сливове

Number of servings: 15Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сливове повидло - відмінний варіант солодких ласощів. Повидло зі слив - це і прекрасна начинка для пирогів, і смачний готовий десерт, і прекрасна заготівля слив на зиму. Найкраще для виготовлення домашнього повидла брати зрілі плоди темно-фіолетового кольору - так в підсумку готове повидло матиме насичений яскраво-виражений окрас. Чим спелее плоди, тим менше часу знадобитися для їх приготування. Приготування в домашніх умовах процес не легкий, але в підсумку при правильній тепловій обробці повидло буде зберігатися тривалий час. Сливове повидло можна злегка ароматизувати, додавши в нього трохи меленої гвоздики, кориці або імбиру.

Ingredients for the recipe

Dark Plum
63.40 - 73.10

Dark Plum

per 1 kg

Ingredients

Dark Plum

3,2 кг

Vash Tsukor Sugar 10kg

2,5 кг

Akvulya Still Water 2l

1 склянка

Preparation steps

01

Помити сливи, видалити кісточки. У воду засипати цукор і довести до кипіння. Викласти в готовий сироп сливи, варити ще близько 30 хвилин до розм'якшення.

02

Остудити, готову масу за допомогою блендера перетворити на пюре. Знову поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити до готовності (близько години). Щоб перевірити готовність, капнути повидло на блюдце - якщо, охолонувши, воно не розтікається, то можна розливати по банках.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h