
Вівсяні талери
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond
50 г.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
30 г.
Oat Flakes
350 г.
Raisins
150 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Granulated Sugar
330 г.
Dobryk Baking Powder
15 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Homemade Butter
150 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
25 г.
Preparation steps
01
Мигдаль змолоти в блендері. 2 ст. л. цукру залити 0,3 склянки води. Варити сироп, поки цукор повністю не розчиниться. Охолодити.
02
Змішати борошно, 50 г. вівсяних пластівців, розпушувач, какао, цукор, який залишився і вершкове масло. Влити 1 яйце і 1 жовток. Змішати в однорідну масу разом із сиропом. Накрити тісто харчовою плівкою і поставити в холодильник.
03
В 1 ст. л. вершкового масла обсмажити 300 г. вівсяних пластівців. Родзинки промити.
04
Для начинки 3 білки збити з 1 дрібкою солі, поступово всипати ванільний цукор і збивати ще 5 хвилин. Додати вівсяні пластівці і родзинки, змішати міксером.
05
Розділити тісто на чотири частини. Розкачати по 4-5 мм. Вирізати кола по 6 см. в діаметрі.
06
Викласти кружечки на деко, змащене маслом. На кожен кружечок покласти чайну ложку начинки і накрити іншим кружечком. Придавити по краях. Випікати 20 хвилин у духовці при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)