Пончики з абрикосами - Image

Пончики з абрикосами

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

М'яка, пишна, апетитна випічка, яка нікого не залишить байдужим. Від такої ласощі не відмовиться ні дитина, ні дорослий. Один тільки вид і божественний аромат викликає нестримне бажання зжерти все до останньої крихти. Отже, Вашій увазі повітряні пончики (пампушки) – круглі солодкі пиріжки, смажені у фритюрі. Вони бувають круглими (німецькі берлінери) з начинкою, а також у вигляді бублика з отвором посередині (американські донатси) без начинки. Сьогодні ми готуємо берлінери із фруктовою начинкою. Пухнаста, але тонка оболонка зі свіжоспеченого листкового тіста, всередині – стиглий і ароматний абрикос, зварений у сиропі до м'якості. Хрустка скоринка і пудрова присипка. Смакота.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г

Akvulya Still Water 2l

400 мл

Apricot

500 г

7 Flour 1kg

100 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

5 шт.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

200 мл

Aro Powdered Sugar 250g

40 г

Preparation steps

01

Приготувати сироп з води і цукру. Додати половинки абрикосів і проварити до м'якості. Вийняти із сиропу, охолодити.

02

Яйця збити з цукром, додати борошно і ванільний цукор, розмішати до отримання однорідного тіста.

03

Розігріти в сотейнику олію. Обмокнути половинки абрикосів в тісто і обсмажити в гарячій олії до золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник.

04

Перед подачею до столу посипати пончики цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min