
Пончики з абрикосами
М'яка, пишна, апетитна випічка, яка нікого не залишить байдужим. Від такої ласощі не відмовиться ні дитина, ні дорослий. Один тільки вид і божественний аромат викликає нестримне бажання зжерти все до останньої крихти. Отже, Вашій увазі повітряні пончики (пампушки) – круглі солодкі пиріжки, смажені у фритюрі. Вони бувають круглими (німецькі берлінери) з начинкою, а також у вигляді бублика з отвором посередині (американські донатси) без начинки. Сьогодні ми готуємо берлінери із фруктовою начинкою. Пухнаста, але тонка оболонка зі свіжоспеченого листкового тіста, всередині – стиглий і ароматний абрикос, зварений у сиропі до м'якості. Хрустка скоринка і пудрова присипка. Смакота.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г
Akvulya Still Water 2l
400 мл
Apricot
500 г
7 Flour 1kg
100 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
200 мл
Aro Powdered Sugar 250g
40 г
Preparation steps
01
Приготувати сироп з води і цукру. Додати половинки абрикосів і проварити до м'якості. Вийняти із сиропу, охолодити.
02
Яйця збити з цукром, додати борошно і ванільний цукор, розмішати до отримання однорідного тіста.
03
Розігріти в сотейнику олію. Обмокнути половинки абрикосів в тісто і обсмажити в гарячій олії до золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник.
04
Перед подачею до столу посипати пончики цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores