Журавлинний мус - Image

Журавлинний мус

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Пропонуємо вам сьогодні приготувати прекрасний і легкий десерт. Журавлинний мус сьогодні порадує вас своєю легкістю і витонченістю. Муси дуже низькокалорійні десерти, тому дуже корисні для людей, які дотримуються дієти і бережуть фігуру. Крім того, основний інгредієнт нашого десерту - журавлина, неймовірно корисна ягода. У цих ягодах міститься безліч мікроелементів, вітамінів, мінеральних речовин, які дуже добре впливають на всі органи організму. Але в першу чергу слід відзначити корисність журавлини для вагітних. Вона значно знижує набряки і варикозне розширення вен, а також є природним антисептиком. А при застуді та грипі такий десерт є просто незамінним.

Ingredients

Журавлина

150 г.

Цукор

120 г.

Манна крупа

50 г.

Молоко

320 мл.

Вода

400 мл.

Preparation steps

01

Журавлину викласти в невелику миску і розім'яти її товкачем до однорідності.

02

Протерти пюре з журавлини через дрібний друшляк або через складену марлю, щоб віджати сік.

03

Выджимки покласти в каструлю і залити 400 мл. води. Довести до кипіння, варити 5 хвилин.

04

Зняти відвар із вогню і процідити. Віджимки викинути.

05

Відвар повернути в каструлю, додати цукор, добре перемішати і довести відвар до кипіння.

06

Потім всипати, постійно помішуючи, тонкою цівкою манну крупу. І варити близько 6 хвилин, періодично помішуючи.

07

Зняти з вогню і остудити до теплого стану, додати віджатий журавлинний сік.

08

Міксером добре збити, до моменту, коли маса значно побіліє, і збільшиться в об'ємі в 2 рази. Потім поставити в холодильник на ніч.

09

Наступного дня викласти мус в келихи і залити холодним молоком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min