
Шоколадний мус з морозивом
Лише одна ложка цього десерту зробить з вас його відданого прихильника. Ви поринете у феєрію незвичайного смаку, повітряної пінистої текстури, ніжного відчуття у роті. Корисний і дієтичний чорний шоколад у поєднанні з прохолодним морозивом і легкими, ніжними збитими вершками, які, ніби тепла шубка, покривають десерт, викличуть захват. Цей шедевр буде незавершеним без шоколадної стружки, яка надасть мусу привабливого естетичного вигляду. Така страва послугує шикарним завершенням святкового столу і стане приємним сюрпризом для ваших гостей. Вона сповна задовольнить як любителів солодощів, так і тих, хто, можливо, поки ще невиправдано не любить морозиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Merci Dark Chocolate Candies 250g
40 г.
White Sugar
2 ст. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст.
Rud With Chocolate And Plombir Ice-Cream
1 ст.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
для сервірування
Millennium Very Peri Milk Chocolate with Coconut Flakes 85g
для сервірування
Preparation steps
01
Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини, добре розмішати.
02
В розтоплений шоколад додати цукор і какао порошок, перемішати. Дати масі злегка охолонути, а потім ввести 1/4 склянки молока.
03
У блендері з'єднати шоколадну масу, молоко і 1 склянку морозива, змішувати до утворення однорідної маси.
04
Викласти шоколадну масу в порційні стакани і прикрасити шоколадний мус збитими вершками та шоколадною стружкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores