
Шоколадні капкейки "Ніжний шовк"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
180 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
180 мл.
Homemade Butter
160 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
65 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
200 г.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
1 плитка
Preparation steps
01
У посуд просіяти борошно, какао (30 г.) і розпушувач тіста. Додати цукровий пісок і нарізане кубиками розм'якшене вершкове масло (80 г.), Перемішати суміш лопаткою.
02
Вбити яйце і влити тепле молоко (130 мл.), збити міксером до однорідного стану.
03
Паперові розетки для випічки заповнити тістом на 1/2. Випікати вироби в розігрітій до 160°С духовці 18-20 хвилин (готовність первіряти дерев'яною зубочисткою).
04
Приготувати крем. Збити цукрову пудру з розм'якшеним вершковим маслом. В результаті збивання утворюється крихта. Додати до маси просіяне какао і влити молоко.
05
Збити крем міксером до однорідного стану. Наповнити кремом кондитерський шприц з наконечником зубчастого профілю. Відсадити крем на поверхню капкейків.
06
За бажанням зробити декор з шоколаду. Шоколад подрібнити ножем і пересипати в целофановий пакет або одноразовий кондитерський мішок.
07
Зав'язати на пакеті вузол і опустити в киплячу воду на 1-2 хвилини (або розтопити шоколад у мікрохвильовій печі).
08
Обрізати куточок пакета і нанести бажаний візерунок на кулінарну стрічку (можна скористатися файлом або фольгою). Винести шоколад на холод до повного застигання.
09
Капкейки декорувати шоколадом. Зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)