
Млинці з яблуками та карамеллю
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
1 склянка
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Salt Egypt
щіпка
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
6 шт.
Lemon
1 шт.
Spice Cinnamon Ground
0,5 ч. л.
Homemade Butter
2 ст. л
Ferma Sour Cream 20% 300g
1 склянка
Aro Powdered Sugar 250g
3 ст. л.
Preparation steps
01
У велику миску влити 125 мл. води, молоко, додати 2 ст. л. цукру, яйця і сіль. Все збити міксером до однорідного стану.
02
У цю суміш просіяти борошно, ще раз збити до однорідності. Дати тісту постояти приблизно 15 хвилин.
03
Сковороду прогріти на середньому вогні, влити 0,5 ст. л. рослинної олії, туди ж влити тісто для млинця. Обсмажити з двох сторін.
04
Таким чином обсмажити всі млинці, кожного разу додаючи на сковороду трохи олії і попередньо перемішуючи тісто.
05
Для начинки яблука очистити і нарізати дрібними кубиками.
06
З лимона вичавити близько 20 мл. соку і натерти 1 ч. л. цедри.
07
Полити яблука отриманим соком, посипати лимонною цедрою і корицею.
08
У сковороді на середньому вогні розтопити вершкове масло, всипати цукор, що залишився і готувати, періодично помішуючи, поки цукор не стане бурштинового кольору.
09
Тоді додати яблука і продовжувати готувати, поки вони не стануть м'якими.
10
Отриманою начинкою наповнити млинці.
11
Для крему сметану збити з цукровою пудрою.
12
Подавати млинці гарячими із сметанним кремом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)