
Грибний салат
Мариновані грибочки - що ще може бути краще для застілля? Краще можуть бути тільки ці самі грибочки. Адже, ще з давніх часів гриби були класикою жанру під горілочку. Але навіть якщо сьогодні ваш вечір буде більш скромним і нудним, тобто без алкоголю, грибний салат, який ми рекомендуємо приготувати, буде дуже доречним в якості доповнення до вечері. Ви можете подавати такий салат з будь-якими стравами, адже гриби багато з чим можна поєднувати. У будь-якому випадку вийде смачно і по-домашньому. Ви можете ще прикрасити страву кінзою або базиліком - ця зелень буде дуже доречною до нашого салату, і вона додасть йому яскравих ноток свіжості. Приємного апетиту!
Ingredients
Гриби
750 г
Олія соняшников
6 ст.л.
Лимон
1 шт.
Кріп
20 г
Петрушка
20 г
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити. Розділити гриби на шапки та ніжки, нарізати тонкими скибочками. Необхідно брати такі гриби, які не потребують термічної обробки.
02
Залити гриби олією і лимонним соком, додати сіль, перець і добре перемішати. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Посипати гриби зеленню і покласти в холодильник на 2 години, щоб гриби замаринувалися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores