
Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи
Логічно припустити, що якщо це картопля по-італійськи, то в рецепті точно буде присутній сир і багато різних трав. Цей рецепт зробить звичайну страву цікавішою і смачнішою. Якщо вам хочеться швидше приготувати вечерю, але ви втомилися, або ж просто немає сил і бажання довго возитися, а проста смажена картопля - це давно не ново і занадто просто, тоді зверніть увагу на наш рецепт. Додавши сир і різні трави до картоплі, ви отримаєте більш цікавий рецепт, здавалося б, самої буденної страви. Таким чином ви приємно порадуєте своїх близьких і зробите маленьке свято у звичайний будній день, здивувавши домочадців незвичайною смаженою картоплею.
Ingredients
Картопля
600 г.
Олія оливкова
40 мл.
Суміш італійських трав
15 г.
Сир
100 г.
Петрушка
50 г.
Масло вершкове
30 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Залити картоплю крижаною водою. Духовку розігріти до 200°C градусів. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
02
Деко змастити невеликою кількістю олії. Дістати картоплю, просушити її паперовими рушниками. На деко викласти картоплю.
03
Сир натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, спеції, сир, петрушку. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Зверху викласти скибочки масла. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores