Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи - Image

Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Логічно припустити, що якщо це картопля по-італійськи, то в рецепті точно буде присутній сир і багато різних трав. Цей рецепт зробить звичайну страву цікавішою і смачнішою. Якщо вам хочеться швидше приготувати вечерю, але ви втомилися, або ж просто немає сил і бажання довго возитися, а проста смажена картопля - це давно не ново і занадто просто, тоді зверніть увагу на наш рецепт. Додавши сир і різні трави до картоплі, ви отримаєте більш цікавий рецепт, здавалося б, самої буденної страви. Таким чином ви приємно порадуєте своїх близьких і зробите маленьке свято у звичайний будній день, здивувавши домочадців незвичайною смаженою картоплею.

Ingredients

Картопля

600 г.

Олія оливкова

40 мл.

Суміш італійських трав

15 г.

Сир

100 г.

Петрушка

50 г.

Масло вершкове

30 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Залити картоплю крижаною водою. Духовку розігріти до 200°C градусів. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

02

Деко змастити невеликою кількістю олії. Дістати картоплю, просушити її паперовими рушниками. На деко викласти картоплю.

03

Сир натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, спеції, сир, петрушку. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Зверху викласти скибочки масла. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua