
Запечена кольорова капуста з карі
Якщо ви в пошуку досить малокалорійної і навіть дієтичної страви, тоді зверніть увагу на запропоноване нами. Це запечена кольорова капуста. Всі знають, що саме вона - продукт досить дієтичний. До того ж, вона дуже корисна, хоча багато хто і не любить її. Але якщо її правильно приготувати, то страва виходить дуже смачною. Її можна приймати навіть як повноцінну. Але краще, звичайно, з якимось гарніром - тоді прийом їжі буде більш ситним. У будь-якому випадку рецепт цієї страви знадобиться вам як дуже корисної і низькокалорійної. Тому якомога швидше спробуйте її приготувати, щоб переконається самим, яка вона чудова.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
500 г
Onion
80 г
Milupa Green peas Puree 125g
100 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Carmencita Curry 40g
5 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Pepper Mix
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200 градусів, нарізати капусту на маленькі суцвіття, промити і злити воду.
02
Нарізати півкільцями цибулю, змішати з капустою приправити спеціями, додати олію і перемішати.
03
Викласти все на деко, попередньо застелене фольгою або папером для випічки.
04
Встановити деко в духовку і випікати 25 хвилин, перевернути і випікати ще 20. Поки капуста готується розморозьте горошок.
05
Коли капуста і цибуля будуть готові – вийміть з духовки, перемішайте з горошком і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)