
Суфле з курячої грудинки
Суфле - страва, яка прийшла до нас із французької кухні. Слово "суфле" перекладається із французької мови як "повітряний". Ця якість суфле - повітряність досягається завдяки додаванню в страву збитих яєчних білків. Суфле можна умовно розділити на два види: солодкі (десерти) і несолодкі (м'ясні, грибні, рибні та ін.) Запропоноване суфле готується з курячої грудки з додаванням хліба, вимоченого в молоці. Порада: формочки для запікання заповнюйте не повністю, так як суфле збільшиться в обсягах. Суфле може "опуститися" від зміни температури, тому намагайтеся не відкривати духовку. Подавати приготовану страву можна як холодною, так і гарячою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
1 шматок
Preparation steps
01
Хліб замочити в молоці на 5 хвилин.
02
Куряче філе нарізати на шматочки, додати яєчний жовток і сіль, подрібнити в блендері.
03
Хліб віджати від молока, додати у фарш і знову перемішати.
04
Білок збити до стійкої піни. Додати до фаршу і акуратно перемішати.
05
Викласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)