
Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Red Onion
3 шт.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
10 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Fresh Thyme 50g
за смаком
Preparation steps
01
Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.
02
Духовку розігріти до 180°C.
03
У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.
04
Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)