
Пиріг зі шпинатом і бринзою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Spinach Bunch100g
200 г.
Kiliya Balkan Brynza 45%
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Poppy
1 ч. л.
Preparation steps
01
Бринзу порізати маленькими кубиками.
02
Шпинат розморозити і дуже добре віджати від зайвої рідини. При необхідності шпинат дрібно порізати.
03
До шпинату додати білок одного яйця. Посолити, поперчити. Додати бринзу. І все ретельно перемішати. Начинка готова.
04
Тісто розморозити, розгорнути. Порізати на смужки не менше 5-6 см. шириною.
05
На смужки тіста викласти начинку.
06
Акуратно злегка розтягуючи краї тіста і ховаючи всередину начинку, зліпити джгутики з тіста.
07
На деко постелити пекарській папір. По центру викласти перший джгутик у вигляді спіралі швом вниз.
08
Викласти всі інші джгутики по спіралі. До жовтка додати чайну ложку води, злегка збити, добре змастити жовтком верх пирога. Зверху посипати маком.
09
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати 40-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)