Кабачковий пиріг - Image

Кабачковий пиріг

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо для вас корисна їжа набагато важливіша, ніж калорійна, тоді ви не повинні втратити можливість приготувати пиріг з кабачків. Його хороші сторони в тому, що готувати такий пиріг можна хоч цілий рік, адже в супермаркеті знайти кабачки не складе труднощів. Не забуваємо і про те, що кабачки, а зокрема їх сік, дуже м'який, не викликає роздратування. Тому він корисний навіть для тих, хто страждає хворобами шлунка або цукровий діабет. Але і для тих, у кого таких проблем немає, кабачок теж корисний. Він містить у собі досить багато вітамінів і мінералів, які потрібні нашому організму. Ну а сир тільки добре доповнює цю страву.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

400 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g

1 ст.

Dobryk Baking Powder

1 ст. л.

Squash

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Homemade Butter

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Кабачки промити, обсушити, обрізати кінчики і натерти на тертці.

02

До кабачків додати просіяне борошно, тертий сир і ретельно перемішати

03

Далі необхідно окремо змішати молоко, яйце, сіль і розм'якшене масло.

04

Вилити суміш до кабачків, перемішати. Тісто повинне нагадувати консистенцію сметани.

05

Вилити тісто у форму, змащену маслом і випікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min