
Естонські булочки з корицею
Зовсім не складні в приготуванні, але дуже красиві естонські булочки з насиченим і неймовірно смачним ароматом кориці. Такі булочки відразу ж стануть прикрасою вашого столу. Можна так само зробити одну велику булочку, яку потім розрізати на порційні шматочки. Інший варіант приготування - порційні невеликі булочки. Прикрасити їх можна цукровою пудрою або розтопленим шоколадом, хоча вони і самі по собі відмінно виглядають. Якщо ви любите більш солодку випічку, то додайте трохи цукру (або цукрової пудри) в тісто. Також, за бажанням, додайте трохи мускатного горіха і ванілі. Або цукор в основний начинці можна замінити ванільним цукром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
120 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
15 г.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Homemade Butter
80 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г.
Spice Cinnamon Ground
10 г.
Preparation steps
01
Молоко підігріти і розчинити в ньому дріжджі. Залишити на 10 хвилин. Вершкове масло (30 г) розтопити на водяній бані, а потім збити з жовтком. Додати просіяне борошно, дріжджі з молоком і замісити тісто.
02
Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою або рушником і залишити на 1-2 години в теплому місці. Вершкове масло (50 г) змішати з цукром і корицею до однорідної маси. Тісто дістати і розкачати завтовшки 0,7 см.
03
Пласт тіста намастити начинкою. Скрутити тісто в рулет. Рулет розрізати навпіл уздовж, не розрізаючи краї. Переплести рулет і скріпити краї, щоб вийшло замкнене коло. Зверху булочки змастити сумішшю цукру, масла і кориці.
04
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки і випікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores