
Кавові маффіни з корицею
Перед вами просто десерт мрії для кавоманів - кавові мафіни з корицею. Особливо якщо їх вживати з кавою ... Тоді ви отримаєте просто море кавової насолоди. У рецепті пропонується полити готові мафіни шоколадом, але, щоб спростити процес приготування можете дрібно порізати шоколад (але не в блендері і не на тертці) і додати в тісто. Таким чином у кексі будуть шматочки шоколаду, які тануть (звісно, якщо кекси подавати теплими). А зверху тоді досить присипати цукровою пудрою. В якості додаткової начинки можна додати будь-які горіхи (особливо волоські) і сухофрукти (прекрасно підійде дрібно нарізаний чорнослив).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Instant Coffee 70g
15 г.
Salt Egypt
2 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Homemade Butter
100 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
100 г.
Preparation steps
01
Змішати просіяне борошно з цукром, кавою, сіллю, ваніллю і корицею. Окремо збити яйця з розм'якшеним вершковим маслом. Додати в масляну суміш молоко і ще раз збити.
02
У суху суміш, збиваючи міксером, додавати молочну. Духовку розігріти до 190°C. Формочки для маффінів на 2/3 наповнити тістом. Поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин. Готові маффіни полити розтопленим шоколадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores