
Морквяні мафіни
Чудово, коли страва поєднала у собі приємне з корисним. Морква - дуже корисний овоч, який, до того ж, можна їсти в будь-яку пору року - її нескладно купити в будь-якому супермаркеті. У ній багато каротину, вона дуже корисна для зору. Морквяні мафіни чудово прикрасять ваш стіл, який сподобаэться усым, незалежно від того, кого ви зібрали за ним. Яблучне пюре додасть страві соковитість і приємну кислинку, яку має яблуко. При чому яблука також мають в собі безліч корисних вітамінів. Горіхи, власне, теж надають страві особливий смак і користь. Такі мафіни приємно подавати гостям за стіл - вони мають чудовий зовнішній вигляд і прийдуть до смаку кожному вашому гостю.
Ingredients
Борошно
150 г.
Морква
120 г.
Цукор коричневий
100 г.
Яблука
120 г.
Яйце
1 шт.
Розпушувач
1,5 ч. л.
Кориця
3 г.
Мускатний горіх
2 г.
Ванілін
2 г.
Preparation steps
01
Яблука і моркву помити, очистити і натерти або подрібнити блендером в пюре.
02
В одній мисці змішати морквяне, яблучне пюре, яйце і ванілін, перемішати. Додати цукор, перемішати.
03
В іншу миску просіяти борошно з розпушувачем, додати корицю і мускатний горіх.
04
Все змішати, розкласти по формочках і за бажанням зверху посипати сумішшю цукру і волоських горіхів.
05
Духовку розігріти до 180°C градусів, випікати 20 - 25 хвилин, до "сухої" зубочистки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores