
Яблучно-ванільний крамбл
Приготуйте яблучно-ванільний крамбл і відчуйте себе істинним англійцем. Цей вид випічки є національним англійським десертом. На перший погляд може здатися, що приготувати таку страву складно, проте в процесі ви зрозумієте, що приготування крамбла - саме задоволення. А вже результат, повірте, вартий витрачених зусиль. Крамбл цілком замінить печиво і кекси, які так приїлися всім нам. Горіх, лимон і ваніль нададуть страві родзинку, а яблука нагадають про літо, про теплу, безтурботну пору. Цей десерт - ще один спосіб здивувати рідних і близьких. Після крамблу вони навіть не зможуть збагнути, чого ще від вас очікувати.
Ingredients
Яблука
7 шт.
Цукор
70 г.
Ваніль
7 г.
Горіх мускатний
2 г.
Лимон
50 г.
Борошно пшеничне
80 г.
Вівсяні пластівці
120 г.
Цукор коричневий
120 г.
Кориця мелена
2 г.
Масло вершкове
60 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити від шкіри і серцевини. Нарізати яблука скибочками і перекласти в миску. Додати цукор, ваніль, лимонний сік і мускатний горіх. Перекласти масу у форму для випікання.
02
Розігріти духовку до 180°C градусів. У невеликій мисці змішати борошно, вівсяні пластівці, цукор, корицю і розм'якшене вершкове масло. Повинні вийти масляно-борошняні крихти. Посипати крихтами яблука і запікати в розігрітій духовці близько 35-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores