
Сендвічі з тушкованою яловичиною і зеленою цибулею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
600 г.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Garlic
1 шт.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
130 мл.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
60 мл.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ст. л.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
0,5 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
за смаком
Selyanska Bun 50g
4 шт.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати, покласти в каструлю, додати до м'яса подрібнену ріпчасту цибулю, дрібно нарізаний часник і приправити сіллю і перцем. Окремо змішати воду з томатною пастою, залити цією сумішшю м'ясо в каструлі. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою, варити протягом 105-120 хвилин, до м'якості м'яса. Після чого, витягнути м'ясо з каструлі, остудити. Порвати м'ясо на маленькі шматочки.
02
У мисці змішати крохмаль з невеликою кількістю води, вилити суміш у глибоку сковороду. Додати сюди ж 130 мл. соусу з під м'яса і всипати коричневий цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити до загустіння соусу 1-2 хвилини. Додати в сковороду м'ясо, перемішати.
03
Булки розрізати уздовж навпіл, на нижню викласти м'ясну начинку, зверху посипати зеленою цибулею і накрити зверху другою половинкою булки. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)