
Тунець з соусом песто
Якщо Ви – справжній гурман і віддаєте перевагу день у день балувати себе вишуканими і неповторними стравами, значить Ви звернулися за адресою. Вашій увазі тунець з італійським песто – одним з найпопулярніших соусів у світі. Пряний рибний стейк під зеленим соусом дає можливість повною мірою відчути колорит сонячної Італії. Ароматний, горіховий, багатий травами і спеціями песто прекрасно підкреслює смак ніжного, делікатного м'яса тунця. Залишившийся соус можна використовувати в якості заправки для овочевих салатів, намазати їм скибочки хліба або подати з пастою, локшиною. З усього розмаїття зелені рекомендуємо використовувати традиційний для песто свіжий базилік. До складу соусу можна додати пармезан.
Ingredients
Філе тунця
600 г.
Олія оливкова
30 мл.
Лимон
20 г.
Горіхи
50 г.
Зелень
40 г.
Суміш перців
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Зелень помити і просушити. Горіхи, оливкову олію, зелень з'єднати і подрібнити в блендері до стану соусу.
02
Тунець, посипавши спеціями, підсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії. З кожного боку готувати по 3 хвилини.
03
Тунець збризнути лимонним соком. Потім полити соусом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores