Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою - Image

Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

За складом інгредієнтів, дане блюдо сміливо можна адресувати дітям. Вони будуть просто в захваті від гарбузово-яблучного пудингу. Але й дорослі теж, звичайно, гідно його оцінять. Цей десерт не тільки приголомшливий на смак, але дуже корисний. Цей пудинг справедливо можна назвати лікувальним. Його необхідно включити в раціон харчування тим, хто страждає від гіпертонії, хвороб нирок і серця, адже в гарбузі і яблуках міститься багато корисних речовин. Готовий пудинг при бажанні подається з варенням, морозивом, згущеним молоком і прикрашається ягодами, підсмаженими горіхами або кокосовою стружкою.

Ingredients

Гарбуз

100 г.

Яблука

100 г.

Молоко

50 мл.

Манна крупа

50 г.

Цукор

10 г.

Масло вершкове

20 г.

Яйце куряче

0,5 шт.

Preparation steps

01

Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.

02

Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.

03

Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.

04

Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Салат із копченою скумбрією

Салат із копченою скумбрією

6

25 min

Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua