М'яке вівсяне печиво з родзинками - Image

М'яке вівсяне печиво з родзинками

Number of servings: 8Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Вівсяні пластівці не тільки корисний продукт, але ще і універсальний. Всі ми звикли вживати на сніданок вівсяні пластівці, залиті окропом, молоком або йогуртом. Але мало хто знає, що з цих цінних злаків можна приготувати ароматну домашню випічку. Вівсяне печиво з родзинками – гідний приклад того, що випічка може бути не тільки смачною, але ще й корисною. М'яке, солодке, з насиченим вівсяним смаком і легкою кислинкою від хрустких родзинок (яка тут дуже до речі). Сміливо беріться за цей простий рецепт, адже всього п'ятнадцять хвилин і у Вас є прекрасне частування до чаю. І наостанок маленька порада: замість вершкового масла можете використовувати якісний маргарин.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Oat Flakes

160 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Dobryk Baking Powder

10 г.

Homemade Butter

150 г.

Raisins

80 г.

7 Flour 1kg

220 г.

Preparation steps

01

Розм'якшене вершкове масло збити з цукром і ваніліном в пишну масу. Додати яйця і ще раз збити. Додати просіяне борошно з розпушувачем, вівсяні пластівці, родзинки і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Взяти шматочки тіста і скачати кульки. Викласти на деко, поставити в духовку і випікати печиво близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min