
Лимонно-імбирне йогуртове морозиво
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1,5 ст. л.
Ginger
1,5 ч. л.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
7 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
6,5 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ст. л.
Kotanyi Lemon Peel 14g
за смаком
Preparation steps
01
Вилити в каструлю воду, додати цукор, мед і тертий імбир. Поставити каструлю на середній вогонь, постійно помішувати, поки цукор не розчиниться.
02
Довести суміш в каструлі до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Після чого, процідити в миску і остудити.
03
Додати в цю ж миску йогурт, вершки і цедру. Ретельно перемішати суміш, перекласти в ємність. Поставити в холодильник, в морозильну камеру на кілька годин, при цьому кожні 30 хвилин перемішуючи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)