
Салат з буряком і сиром фета
Прийшла осінь – а це означає, що настав той самий довгоочікуваний час, коли можна урізноманітнити свій буденний раціон цікавими стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий і корисний коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові відтінки. А все завдяки додаванню усіма відомого грецького сиру фети, що має злегка солонуватий смак, а також хрустких волоських горішків. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Це пікантна суміш оливкової олії, соєвого соусу і бальміческого оцту. Такий свіжий салатик на кожен день Ви завжди зможете приготувати на «швидку руку», адже все, що Вам потрібно – відварити овоч і з'єднати всі компоненти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond Nuts 150g
30 г.
Warsaw Salad
100 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
200 г.
Beetroot
300 г.
Chong Soy Sauce 1l
20 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир фета нарізати кубиками.
02
Буряк помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Горіхи порубати ножем.
03
Змішати соєвий соус, оцет та оливкову олію.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores