
Пиріг з корицею
Ароматна кориця, яка представлена у вигляді коричневого порошку або паличок, відома всім. Але мало хто знає, що ця екзотична пряність являє собою висушену кору тропічних дерев Шрі-Ланки та Південної Індії. Солодкуваті листя кориці пахнуть (на диво) не корицею, а гвоздикою і теж використовуються в кулінарії. Раніше ця дивовижна спеція була доступна лише королям, зараз же вона присутня на кухні у кожної сучасної господині. Свіжоспечена випічка, у складі якої є ця пряність, не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Доведено, що божественний розслабляючий аромат кориці здатний підняти настрій і поліпшити мозкову діяльність. Перевіримо?
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
80 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
7 Flour 1kg
90 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Top Grade Wheat Flour
30 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
125 мл.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль, корицю і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно і молоко. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30-35 хвилин. За бажанням прикрасити збитими вершками і присипати какао з корицею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)