
Курка з ананасами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
3 зубчика
Spice Ground Ginger
1 ч. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
60 мл.
Hame Pineapple Rings 580ml
450 г.
Lime
1 шт.
Red Chili Pepper
1 шт.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
600 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
60 г.
Preparation steps
01
Почистити часник і дрібно нарізати, додати мелений імбир, перець чилі, сіль і добре розтерти в ступці до отримання пастоподібної консистенції. Додати соняшникову олію (45 мл.) і ретельно все перемішати, щоб вийшов маринад.
02
Куряче філе нарізати поперек волокон смужками товщиною 2 см. Скласти в миску, додати маринад.
03
Перемішати, щоб м'ясо було рівномірно покрито маринадом і залишити на годину в прохолодному місці.
04
Ананас очистити і нарізати кубиками.
05
На розігріту сковороду налити столову ложку соняшникової олії (15 мл.), покласти цукор і вичавити сік лайма.
06
Гріти на середньому вогні до розчинення цукру.
07
На сковороду покласти м'ясо разом з маринадом, ретельно перемішати.
08
Додати ананас, перемішати і готувати під кришкою на середньому вогні 5 хвилин, поки курка не буде готова.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)